Bel 0529 452775 Of mail ons

Van Pijkeren Bouw Ommen

Van Pijkeren Bouw is een degelijk familiebedrijf, gevestigd in Ommen. Als allround-bouwer zijn we veelzijdig in het uitvoeren van projecten met oog voor detail. Zo zijn wij een actieve partner in nieuwbouw, verbouw en onderhoud van zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Wij zijn sinds 1983 actief in het bouwen van uitdagende projecten. Deze jarenlange ervaring blijkt een goed fundament en schept vertrouwen bij de huidige opdrachtgevers.

Bouwbedrijf van Pijkeren Ommen is een bouwer die door een platte organisatiestructuur en grote betrokkenheid van de medewerkers in staat is tot het realiseren van aansprekende en toonaangevende projecten. De activiteiten bestaan uit het realiseren van woningbouw en utiliteitswerken zoals kantoorpanden, bedrijfshallen, showrooms, scholen, kerken en agrarische bouw. Daarnaast vervullen wij een actieve rol in verbouw, onderhoud en restauratie werkzaamheden. Voor Bouwbedrijf van Pijkeren Ommen geldt: “afspraak is afspraak” en de mensen binnen het bedrijf waar deze afspraken mee worden gemaakt blijven de contactpersonen op kantoor en op de bouwplaats.


Wij stellen ons op als een kartrekkende, constructief meedenkende organisatie gericht op een toekomst waarin winst voor mens, milieu en maatschappij in balans is. De kartrekkende functie heeft tot doel de klant te ‘ontzorgen’. Door verantwoordelijkheid te nemen, te fungeren als een ‘spin in het bouw-web’ en door korte, eenduidige communicatielijnen maken wij dit mogelijk.

Door generaties lang bouwen staan de sleutelwoorden ervaring en kennis centraal. Een enthousiast team medewerkers, zet zich in om uw bouwwerk tot stand te brengen. Dit gaat door het combineren van moderne technieken met traditioneel vakmanschap. Of het nu gaat om een klein of groot bouwproject, eenvoudig of zeer complex. Ons lidmaatschap van Bouwend Nederland en Woningborg onderstrepen onze doelstellingen: kwaliteit leveren binnen de doelstellingen en het budget van de opdrachtgever. Kortom, bouwen met VanPijkerenBouw Ommen is bouwen met een daadkrachtige partner, die klaarstaat om een steentje bij te dragen aan úw toekomst!


Wilt u op de hoogte blijven van onze actuele werken en actueel nieuws? Volg ons dan op Twitter en Facebook!

     

Contact

Brink 31
7731 TD Ommen
Tel:  0529 – 45 27 75
Fax: 0529 – 45 12 33
KvK: 05036102
info@vanpijkerenbouw.nl