Bel 0529 452775 Of mail ons

Woningbouw

Uw woning moet uw thuis zijn! Een eigen huis is één van de meest waardevolle bezittingen die men zich kan wensen. Een eigen huis staat voor comfort, warmte, een eigen plaats hebben, een plaats van rust en geluk.

Bij VanPijkerenBouw Ommen realiseren wij ons dat terdege. Uw wensen staan daarom centraal in al onze activiteiten. Een woning bouwen doen wij niet voor de massa, maar voor u. U met uw specifieke eisen en wensen. Daarom wordt elke bouwplan volledig uniek op maat gebouwd, omdat niemand het zelfde is. Of het nu gaat om een vrijstaande woning, een twee onder één kap woning of een geschakelde woning, onze voorbeeld plannen kunnen geheel naar eigen wens worden aangepast. Onze traditionele bouwmethode geeft ons hierin alle vrijheid.

Bouwbedrijf Van Pijkeren wil graag vanaf het begin uw bouwpartner zijn. Naast onze voorbeeldplannen kunnen wij voor u een ontwerp op maat maken of laten maken door een door ons ingeschakelde architect. Heeft u zelf al een bouwplan? Dan maken wij graag een offerte voor u!

Wilt u op de hoogte blijven van onze actuele werken en actueel nieuws? Volg ons dan op Twitter en Facebook!