Bel 0529 452775 Of mail ons

Nieuwbouw

Iedereen met een bouwlocatie en de ambitie om daar een droom te realiseren, is bij ons aan het goede adres. Wij zitten het liefst zo vroeg mogelijk aan tafel, om samen een gedegen plan uit te werken voor een goed gebouw. Het is een uitdaging om met de beschikbare financiën het maximale te bereiken in kwaliteit, uitstraling en bruikbaarheid. Wensen waarmaken, dat is ons vak en daar besteden we veel zorg aan. Bouwbedrijf van Pijkeren Ommen overziet alle kosten van de realisatie van een project. Wanneer u met ons een plan ontwikkelt overleggen wij u een compleet overzicht van de bouwkosten. Ook wanneer u zelf een ontwerpende partij heeft kan bouwbedrijf van Pijkeren een volledige calculatie verzorgen. Zodoende heeft u altijd inzichtelijk wat het plan van A tot Z kost. Van idee tot realisatie. Door deze aanpak komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en vaak komen zaken boven water welke u zelf nog niet had voorzien. Doordat bouwbedrijf van Pijkeren Ommen ervaring heeft in alle segmenten van de bouw is zij een allround bouwer en kan zij met vakkennis ieder gebouw realiseren. De kernpunten waarom u bij bouwbedrijf van Pijkeren aan het goede adres bent voor uw plannen zijn de volgende:

Beleving.
Wij kunnen ons goed verplaatsen in de beleving van de opdrachtgever. Ons product willen wij zoveel mogelijk laten aansluiten op de wensen van de gebruiker.
Ontzorgen. U kunt erop vertrouwen dat alle processen van A tot Z voor u zorgeloos verlopen.
Communicatie. Binnen de organisatie en naar buiten toe is sprake van korte lijnen in communicatie.
Hierdoor kan snel worden gehandeld door verschillende personen.
Transparantie. De communicatie is eenduidig en transparant.
Vooruit denken. Wij willen problemen voorkomen in plaats van problemen herstellen.
Coördinatie. Wij coördineren als een ‘spin in het web’. De bouw is een web waarin alle disciplines zich bevinden.
De taak van VanPijkerenBouw is om alle disciplines op de juiste momenten met elkaar in verbinding te brengen.
Overleg. Er vindt tijdig overleg plaats tussen VanPijkerenBouw en de opdrachtgever. Zodoende worden problemen voorkomen en ontstaan er geen frustraties.
Planning. De planning is zo strak mogelijk en wordt goed afgestemd op de omstandigheden.
Afwerkingniveau. Het afwerkingniveau van VanPijkerenBouw is hoog. Bij ieder project wordt alle beschikbare kennis toegepast.
Eindverantwoordelijk. Als hoofdaannemer nemen wij onze positie serieus.
Werk dat wij in handen nemen zullen wij naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, in samenwerking met alle betrokken partijen, opleveren.
Familiebedrijf. Hierdoor zijn wij nauw betrokken bij alle bedrijfsprocessen. 

Wilt u op de hoogte blijven van onze actuele werken en actueel nieuws? Volg ons dan op Twitter en Facebook!